Kirsten Appeldoorn

Oprichter KJK

Ik ben geboren op 27-09-1982 te Rhenen, gelukkig, en heb twee konijntjes. Daarnaast heb ik Human Resource Management (HRM) gestudeerd in Utrecht en ben ik in april 2015 verhuisd van Nijmegen naar Arnhem.

Zelf illustreer en schrijf ik en heb ik onder anderen meegedaan aan de Kinderboekenweek in 2013. Ook maak ik wenskaarten, dit doe ik samen met Raoul Linnenbank. Na veel onderzoek ben ik op 1 november 2016 begonnen met mijn bedrijf Kiesjekunstenaar! Met Kiesjekunstenaar coach en help ik andere creatievelingen op weg met hun carrières.

Ook heb ik het idee dat coachen en bemiddelen veel beter bij mij past. Ik heb nooit maar één droom gehad. Meer 101. Maar altijd heb ik mij het beste en gelukkigst gevoeld in een bemiddelende rol.

Ik ben altijd erg sociaal, betrokken en behulpzaam geweest. Met Kiesjekunstenaar heb ik een manier gevonden om deze vaardigheden in de praktijk te brengen. Ik heb een vrije en creatieve geest, ben gemotiveerd, streef mijn doelen na en kan gerust stellen dat ik altijd mogelijkheden zie. Ook laat Ik mij graag inspireren door anderen en daar horen voor mij veel discussies en leermomenten bij.

Mijn motto (verkregen door ervaring): Met een vleugje brutaliteit, positieve energie en een tikkeltje humor, kun je bijna alles bereiken wat je maar wilt!