Missie, Visie en Focus

Missie & Visie

Ik sla een brug tussen enerzijds het promoten van kunstenaars en anderzijds de inspiratie van kunst op de professionele werkplek.

Doordat ik deze verbinding maak draag ik tegelijkertijd bij aan zowel de kunstenaars als aan de bedrijven en organisaties. Op deze manier creëer ik een ‘win-win situatie’ waarbij ik de kunstenaar en de klant kan helpen elkaar te vinden.

Zo zet ik kunst in Nederland op een hele unieke wijze op de kaart.

Focus

Mijn focus ligt creatievelingen en kunstenaars. Jong en oud! Uiteindelijk kan iedereen op de plek komen waar hij/zij wil zijn, je moet er alleen wel op een eerlijke manier willen komen en daarnaast hard voor willen werken!

Ik zie in mijn omgeving veel kunstenaars die wel ‘willen’ maar niet weten ‘hoe’ waardoor er veelal weinig tot niets gebeurt. Ik wil deze kunstenaars graag laten zien hoe het meestal werkt in de commerciële wereld en indien nodig een stukje coaching geven tot zelfverzekerde kunstenaars die zichzelf weten te promoten en te profileren.

In februari 2016 heb ik een onderzoek in Parijs verricht over kunstenaars en hun ervaringen. Dit onderzoek bestond onder meer uit een bezoek aan een groepsexpositie van kunstenaars uit heel Europa.

Kiesjekunstenaar (h)erkent het belang en de waarde van kunst in het alledaagse leven. Met de focus gericht op creatievelingen en kunstenaars. Daarbij richt ik mij op schilderijen, illustraties, foto’s, beeldjes en etc. etc. etc.
Dus alles wat je ‘kunst’ mag noemen!

 Ook is mijn focus gericht op ‘hoe’ je gemotiveerde werknemers in bedrijven en organisaties kunt verkrijgen en te behouden. Ik doe dit door middel van de juiste kunst toepassen en daarnaast de juiste kleuren te combineren.